Цього разу Для наших читачів є новини, які допоможуть трохи розслабитися і забути, хоча б на кілька хвилин про "важливі" політичні процеси. Виявляється, у харківського котика-мема Степана, якого так сильно полюбили мільйони людей по всьому світу і навіть сама всесвітньо відома співачка Брітні Спірс, є чудовий колега з Житомира - Міккі.

У Міккі теж дуже бурхливе життя, його господар робить все, щоб зробити його зіркою - наряджає в різні костюми, робить різні трюки, і навіть виходить з ним на вулицю без повідка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації котоблогера в мережі Instagram.

Житомирський котик Міккі, скріншот: Instagram
Житомирський котик Міккі, скріншот: Instagram

"Сніданок закінчено", — коротко написав господар котика, описавши те, що відбувається в кадрі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Цього разу Житомирський котик Міккі, схоже, вийшов на полювання. Це можна помітити по його через чурму виразу обличчя. А ось його костюмчик не дасть його м'язам замерзнути. Найцікавіше те, що по стійці можна зрозуміти, що в зимовій куртці Міккі дуже зручно.

Поки що у Міккі невелика армія шанувальників - всього кілька тисяч. Але ми то знаємо, що як тільки з'явиться шанувальник, як ось Брітні Спірс у Степана, то Міккі будемо радувати велику кількість фанатів своєю рудою мордочкою, а емоцій йому не позичати.

Раніше повідомляли, улюбленець Брітні Спірс котейка Степан з Харкова показав своє "укриття": "Добре сиджу".

Як повідомляв Знай.uа, "Все почалося з піци": історія успіху кота Степана з Харкова - улюбленця всього Instagram і Брітні Спірс.

Знай.uа писав, сухий носик у котів ще не катастрофа: в яких випадках це норма.