Відео було опубліковано на його ютуб-каналі.

Перший магазин, який перевірив блогер, розташований на вулиці Поштова.

масло в супермаркеті
масло в супермаркеті

Перше, що кинулось Максиму Несміянову в очі, це «білоруське» масло, яке, за його словами, насправді не виробляється в Білорусі, а підробляється в Україні. І взагалі ніяке це не масло, а спред – суміш рослинних жирів.

«Це банальна підробка, зроблена можливо у підвалах», - прокоментував Максим Несміянов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі блогер звернув увагу на сир фета, який був як тиждень прострочений, але все одно залишався на вітрині.

сир фета
сир фета

«Ця фета не має жодного стосунку до молочних жирів взагалі. Там перше, що зазначено у складі, «вода», а друге «рослинні жири», але при цьому написано «Молочні скарби», - зазначив блогер.

Блогер пішов далі і в наступному магазині він помітив дивовижну особливість: на продуктах не було маркування терміну придатності. За його словами, це виробник робить спеціально, щоб покупець не міг дізнатися про справжню свіжість продукту.

ковбаса
ковбаса

На останок Максим Несміянов відвідав рибний магазин на ринку на вулиці Поштова, де одразу ж помітив прострочену червону рибу (дата зйомки відео 28.11). Продавець відмовився знімати товар із вітрини, на що блогер пожартував: «Гарна риба ніколи не пропаде – її продадуть по акції». Поспілкувавшись із ведучим, продавець взагалі закрив вітрину.

лосось в супермаркеті
лосось в супермаркеті

Як повідомляв Знай.ua, експерт пояснив, як змінюватиметься курс протягом тижня.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Любов Завальнюк пояснила, чому в Україні швидко подорожчали продукти.