Українцям розповіли про зачепери, і чому це дуже небезпечно для життя. Як уберегти свою дитину від екстремальних розваг, які можуть коштувати йому здоров'я.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від Факти ICTV, де регулярно сповіщають про всі важливі новини України та світу.

Близько місяця тому стало відомо про те, що в Києві загинуло два підлітки, які забралися на дах електричку. Діти 13 і 17 років отримали сильний удар струмом, і у них згоріло до 70% шкіри. Такі випадки відбуваються регулярно, і українцям розповіли, як уберегти дітей від такого небезпечного проведення часу.

Зацепери, фото: скріншот з відео
Зацепери, фото: скріншот з відео

У мережі є тисячі роликів, від яких захоплює дух. Вони ніби змагаються, у кого виходить краще і екстремальніше.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Один з українських екстремальних блогерів розповів, навіщо він це робить.

"Поліція ходить по школах, показує моє відео, і каже, так робити не можна. Прикольно, емоції такі, коротше було класно, дуже емоційно, боявся, що охорона схопить, поліція. Цим займається понад 50% молоді " - розповідає Сергій.

Зацепери, фото: скріншот з відео
Зацепери, фото: скріншот з відео

Зацепери досить популярні також, особливо серед підлітків. Вони чіпляються за поїзд або електричку, і їдуть так. Іноді це закінчується плачевно-опіками, а то і миттєвою смертю.

При цьому, незважаючи на те, що летальних випадків дуже багато, це не зупиняє підлітків, і вони намагаються перевершити себе і своїх друзів.ч

Якщо раптом поліція помітить таких, то проти них буде застосована адміністративна відповідальність, а якщо дитина до 16 років, то вона перейде на батьків.

Зацепери, фото: скріншот з відео
Зацепери, фото: скріншот з відео

Заборони батьків тільки підігріють інтерес підлітка, тому тут потрібно бути обережніше, і можливо віддати на спортивні секції, або поговорити серйозно, пояснивши всю небезпеку такої розваги.

Нагадаємо, що зацепер у Криму прокотився на даху поїзда через Керченську протоку

Раніше повідомлялося, що Джастін Бібер перетворився на зацепера: втримався за вагончик однією рукою

Також, еоїхав у найнесподіваніший момент: чоловіки-зацепери намагалися пролізти під колесами поїзда