Зої Росс випадково зробила це веселе фото, коли її миле цуценя Пеппер гралося з бульбашками. Вона виграла 2000 фунтів стерлінгів за фотографію, яка опинилася на першому місці серед багатьох пухнастих фотографій.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Чарівний чорний лабрадор отримав найвищу комедійну нагороду після того, як його власниця зняла величезну бульбашку, що зображує повітря, яке виходить з попи собаки.

Пеппер була явним фаворитом суддів на конкурсі Animal Friends Comedy Pet Photo Awards 2021 з її кумедним знімком під назвою «Whiz Pop».

На зображенні показано 9-тижневе щеня, яке грає з бульбашками в саду, коли гігантська бульбашка пропливла повз попи цуценя, коли була зроблена фотографія.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цуценя
Цуценя

Конкурс не тільки бачить, що переможець отримує приголомшливу суму в 2000 фунтів стерлінгів, але також підтримує БЛАГОДІЙНИЙ фонд ЗАХИСТУ ТВАРИН під назвою Animal Support Angels.

Говорячи про свою перемогу, власник Peppers Зої Росс сказала: "Ми ніколи не думали, що ми виграємо, але брали участь у змаганні, тому що нам сподобалася ідея допомогти благодійній організації, просто відправивши забавну фотографію Пеппер. Вона така маленька мавпочка і дуже пишається собою".

Бульбашки
Бульбашки

Пеппер, який зараз 7 місяців, представив сім'ї Зої як приятеля для гри для своєї іншої собаки Доллі, щоб полегшити її занепокоєння про розлуку.

Зоя каже, що пожертвує частину призових на благодійність, а також витратить частину виграшу на заслужене частування своїм собакам.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, що кліщі можуть атакувати тварин навіть взимку.