Карен, яка живе на північному сході Англії, стверджує, що в дитинстві вона грала з друзями, коли у неї на деревах над нею сталася жахлива зустріч з "мавполюдиною", що несе предмет, схожий на ніж.

Відповідну інформацію розмістили на порталі "Daily Star"

Перелякана британка заявила, що одного разу її переслідував мавпочоловік, схожий на Тарзана, якого вона зустріла, дивлячись вниз з дерев.

Незважаючи на відсутність наукових доказів його існування, часто повідомляється про спостереження снігової людини - мавпоподібної істоти.

Мавполюдина
Мавполюдина

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А тепер Карен припустила, що вона могла контактувати з британським еквівалентом, коли в дитинстві грала з друзями на північному сході Англії.

Розповідаючи свою історію слідчому Деборі Хэтсвелл у своєму подкасті "BBR Investigations, Cryptid Creatures" , Карен пояснила: "Я бачила те, що я можу описати тільки як мавполюдини, і він сидів на дереві. Я пам'ятаю, як роздумувала про двох маленьких думках, коли обдумувала їх, і одна з них була "О, Тарзан"".

Людина-собака або мавполюдина?
Людина-собака або мавполюдина?

Незважаючи на свої смутні спогади, Карен змогла описати деякі передбачувані риси істоти, свідком яких вона була, кажучи: "Він був ростом з людини, з довгим темним густим волоссям. Я знаю, що це було темне волосся на тілі і темне тіло. І я знаю, що він був голим, але я не пам'ятаю, щоб бачила будь-які інтимні частини".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у супермаркеті знайшли пакетик зі "смертю".

Нагадаємо, що люди думають, що побачили НЛО в Туреччині.