На Полтавщині 18-річна дівчина імітувала власне викрадення з цілю отримати від батьків викупу, який вона хотіла витратити на переїзд до Росії. Про це стало відомо від прес-служби Нацполіції Полтавщини.

Про, начебто, викрадення доньки повідомила її матір – це сталося 4 грудня близько 21:45. Жінка розповіла, що вдень донька пішла до сільського магазину та додому вже не повернулася.

За годину після зникнення, батьки отримали повідомленням з інформацією про викрадення. Самі ж «викрадачі» вимагали викуп. Це і стало приводом звернутися до поліції.

Правоохоронці відреагували миттєво та почали розшук зниклої безвісти. Їм вдалося передати орієнтування оперативним підрозділам поліції сусідніх з Полтавською, областей і вже через декілька годин отримати очікуваний результат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зникла дівчина знаходилася на дорозі «Харків-Щербаківка» на прикордонному пропуску «Гоптівка». Оперативники затримали її якраз аід час перетину державного україно-російського кордону.

Під час слідчих дій, дівчина зізналася, що намагалася потайки перетнути кордон і виїхати до російського Ставрополя. Там її, начебто чекав 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася в соціальних мережах.

Історія з викраденням нею була вигадана самотужки, так як батьки не схвалювали стосунків з невідомим і молодшим за неї росіянином. Викуп дівчина вимагала для того, щоб отримати кошти на переїзд до РФ. Наразі втікачку повернуто додому.

Нагадаємо, на Закарпатті зник відпочивальник - тривають пошуки

Як раніше повідомляв портал Знай.юа, з нового року доведеться платити за YouTube

Також Знай.юа повідомляв, що на Харківщині колишній міліціонер побив нинішнього поліцейського