Дія Угоди про Спільний авіаційний простір між Україною та ЄС перенесена на січень 2022 року. Про це повідомляє портал ЦТС.

На момент підписання даної угоди передбачалося, що воно набуде чинності з 1 грудня, проте Україна і ЄС повинні були завірити погоджувальні процедури і обмінятися відповідними нотами.

"тільки після їх завершення та обміну нотами, з першого дня місяця, наступного за датою останньої ноти, в якій сторони повідомили один одному про закінчення відповідних національних процедур, ми зможемо перейти до тимчасового застосування угоди", - повідомляє Міністерство інфраструктури.

Літак S7, фото "ngs"
Літак S7, фото "ngs"

Однак згодом зрушилися терміни узгодження, що призвело до того, що угода з САП зміститься на місяць, тобто на січень наступного року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зазначимо, що угода про Спільний авіаційний простір була підписана 12 жовтня.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.