Стало відомо про те, що українець своїми руками вирішив побудувати вражаючий позашляховик. Він вийшов навіть більше, ніж Хаммер.

Житель Збаража, що на Тернопільщині Юрій Кордупель створив величезний позашляховик, який віддалено нагадує Hummer. Про це повідомляли в fainemitsto.tv

Назвати він вирішив його "Україна", і вага даного транспортного засобу 4,5 тонни. Всередині стоїть турбодизель Mercedes-Benz.

Хаммер, фото: вільне джерело
Хаммер, фото: вільне джерело

Ідея того, щоб створити такий автомобіль з'явилася у чоловіка після того, як він дізнався, що такий вже існує в Киргизії, де місцевий житель створив те ж саме. Робота над даним проектом йшла п'ять років, і обійшлося це в 25 тисяч доларів. Син Юрія у всьому йому допомагав у процесі спорудження.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всередині "України" вантажний повнопривідний ГАЗ-66, і так вийшло, що він навіть більше того самого Хаммера, на який рівнялися спочатку. Оснастили його 4,2-літровим 150-сильним турбодизелем Mercedes-Benz OM 904 LA. Позашляховик масою 4,5 тонни розганяється до 90 км / год і витрачає 17 л / 100 км.

Салон автомобіля розрахований приблизно на сім чоловік, і також Юрій оснастив транспортний засіб камерою заднього виду, люком, і ще електросклопідйомниками.

Хаммер, фото: вільне джерело
Хаммер, фото: вільне джерело

Тепер, через шість років роботи він може спокійно на ньому пересуватися, і увагу від перехожих точно забезпечено, так як такі великі автомобілі зустрінеш не кожен день.

Нагадаємо, що 100 км за 30 гривень: українець перетворив Opel 1987 року на електромобіль

Раніше повідомлялося, що уКраїна пара "оживила" автентичний горбатий "Запорожець" і вирушає на перегони в Монте-Карло

Також, у США виставили на продаж "Запорожець" за 18 тисяч доларів