До середи 8 грудня на сайті авіакомпанії Ryanair доступні акційні квитки на перельоти з 16 грудня 2021 року по 6 січня 2022 року в різні країни Європи. Вильоти можливі з Одеси, Харкова, Києва та Львова - про це повідомляє Знай.юа з посиланням на сайт компанії перевізника.

Найдешевшими виявилися квитки в один кінець до англійських Манчестера і Лондона, Латвійської Риги, італійської Болоньї, Пізи, Турина і литовського Каунаса – їх можна придбати всього за 4,99€.

Трохи дорожче обійдуться подорожуючим квитки до Вроцлава (8 євро), Котовіце (9,89 Євро) Братислави (10 євро) та Варшави (10 євро). Найбільш дорогими виявилися квитки до Берліна і Будапешта (обидва по 13 євро), Болонья, Софія та Рим – обійдуться в двадцять євро. Але абсолютним рекордсменом за вартістю перельоту стала іспанська Валенсія - квиток до неї вам обійдеться в 42 євро.

Тільки напередодні Різдва і Нового року авіакомпанія Ryanair дає можливість здійснити подорож від 5 євро. Встигніть забронювати квитки і відкрити для себе Польщу, Угорщину, Словаччину, Італію, Німеччину або Англію за вигідною передсвятковою ціною.

Нагадаємо, що в Україні водіям запропонували знижку 50% на оплату штрафів
Як раніше повідомляв портал Знай.юа, чоловік напав з лопатою на комунальників - не став терпіти відключення світла
Також Знай.юа повідомляв, що Лукашенко заробляє на електроенергії стільки, скільки Україна втрачає

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще