Зараз пропонуємо повернутися в минуле, в XX століття (1937), щоб ознайомитися з десятьма порадами для свекрух, щоб мати хорошу невістку.

Всі вони вказані в українському греко-католицькому журналі "Місіонар", який виходить у Львові. Він був заснований ще в 1897 році, з ініціативи Андрея Шептицького - настоятеля Львівського Онуфріївського Василіянського монастиря, а потім греко-католицького митрополита Львова. Журнал був закритий в 1944 році, з приходом більшовиків. І відновлений через майже 50 років, в 1992 році.

Скрін, відео YouTube свекруха
Скрін, відео YouTube свекруха

Перше з них говорить - потрібно пам'ятати найголовніше. Це те, що невістка побралася не зі свекрухою, а з її сином. Тому потрібно піклуватися про те, щоб вони обидва любили один одного і працювали, займалися собою. Підміняти одне на інше-тяжкий гріх, бо тоді ти виступаєш проти Господа Бога. Не потрібно дорікати молодих в тому, що вони роблять щось не так. Правда не полягає в діях свекрухи. Молоді частенько роблять щось інакше, але це може бути на краще.

У журналі говориться, що до невістки потрібно ставитися, як до рідної дочки. Бо у неї теж є мати, як і у вашого сина. Їй біля неї добре, тому потрібно зробити так, щоб і біля вас було добре.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Завжди потрібно пам'ятати, щоб розповісти оточенню кілька хороших слів про свою невістку і намагатися привести гостинець до неї в будинок, коли є можливість зайти. Невістка-така ж господиня, як і ви. І їй теж важливо дати позайматися господарством, вона не зобов'язана вічно бути дитиною, яка нічого не може і не вміє.

І адже свекруха, як така, теж колись була невісткою. Тому потрібно ставитися до дівчинки так, як хотіли б, щоб ставилися до вас. Наостанок, дуже важлива щира материнська молитва за дітей, яка дуже багато дасть для отримання Божого благословення.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Як повідомляв "Знай.ua", принцеса Діана під прицілами камер ледь пробилася до лікаря: рідкісні кадри довговолосої Леді Ді

Знай.ua писав, Ектор Хіменес-Браво перетворився на бравого козака заради романтики: "Приготуйте вечерю, запаліть свічки..."