У державних школах Чикаго з'явилися спільні туалети. Про це повідомляє портал WGN.

Від державних навчальних закладів міста Чикаго дану міру зажадала адміністрація округу до середовища. У ряді шкіл з'явилися два спільних туалету з деякими стійлами.

"ми хочемо зробити середовище якомога більш шанобливим та інклюзивним", - сказав менеджер освітньої програми Карран крос.

Проти заходів державної влади у сфері освіти ополчилися деякі батьки. Вони бояться, що дана ситуація призведе до булінгу, а також домагань або це буде бентежити деяких учнів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

" я думаю, це безумство. Я не можу погодитися з цим, хлопчики і дівчатка повинні бути розділені", - сказав один з батьків.

Проте деякі батьки нормально поставилися до даної ситуації і заявили, що ці заходи не несуть ніякої проблеми.

Зазначимо, що для персоналу туалети залишили окремими.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.иа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.иа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.