Під Києвом Підлітки отруїлися дивною речовиною. Про це повідомляє Фейсбук-портал поліції Київської області.

Йдеться про учнів восьмого класу в місті Вишгород. Зокрема два хлопця виявили на звалищі пляшки з дивною рідиною і принесли їх у клас.

"хлопці вирішили перелити рідину в іншу ємність, проте частина речовини з різким запахом спирту розлилася на парту. Через деякий час вісім учениць відчули слабкість", - повідомляє прес-служба поліції.

Постраждалі діти звернулися до медсестри, яка викликала швидку допомогу. Чотирьох дівчат медсестра відпустила, а інших після огляду лікарів. На даний момент стан їх задовільний.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"попередньо невідомою речовиною з різким запахом є антисептик. Поліцейські вилучили речовину та встановлюють її походження", - повідомляє прес-служба поліції.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.