Помічник Державної прикордонний служби Андрій Демченко відповів на звинувачення з боку Мінська в порушенні держкордону. Про це повідомляє портал Українська правда.

Держприкордонкомітет Білорусі заявив що український військовий вертоліт Мі-8 під час навчань перетнув кордон і залетів на територію Білорусі. Свою заяву вони супроводили відеозаписом, на якому видно, як непізнаною вертоліт пролітає над дорогою.

Українська сторона заперечує заяву білоруських прикордонників. Андрій Демченко заявив, що поруч з українсько-білоруським кордоном йде спільна операція "Полісся" за участю авіації і безпілотників. Проте, за його версією, ніяких порушень кордонів не було.

Гелікоптер Мі-8, фото: mil.in.ua
Гелікоптер Мі-8, фото: mil.in.ua

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"В охороні та моніторингу кордону активно використовується Авіація, однак те, що заявила сьогодні білоруська сторона про порушення повітряного простору – не відповідає дійсності", - повідомив він.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення,

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". На сторінці Міністерства соціальної політики України з'явилися слова глави відомства Марини Лазебної. Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.