На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах, передає портал Інформатор.

За словами медичного працівника, небезпеку для людини може мати не тільки мінусова, але і плюсова температурf. Адже отримати його можна при підвищеній вологості і сильному вітрі. В першу чергу від цієї проблеми страждають кінчики пальців рук і ніг, ніс, вуха і щоки.

З цієї причини слід приділити увагу в першу чергу одязі. Якщо Ви користуєтеся громадським транспортом, радять одягати багатошаровий одяг. Дуже важливо мати можливість розстебнутися або зняти щось при духоті. Водіям рекомендовано тримати в машині запасний теплий одяг.

Сніг у Києві, фото: Unian
Сніг у Києві, фото: Unian

Найбільший ризик обмороження мають малорухливі люди, які працюють на вулиці. Найважливіше для них-захистити руки і ноги.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Отто Стойка радить не скупити на якісне взуття. Підошва повинна ізолювати від холоду, а черевики бажано мати на розмір більше. І про головний убір забувати не варто, адже можна підхопити не тільки застуду, а й отит. Рукавиці можна прикріпити до пуховика, як в дитинстві, щоб не втрачати і не забувати їх.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.