ВООЗ повідомляє, що від штаму коронавірусу "Омікрон" поки не зареєстровано жодної смерті. Про це повідомляє портал "Українська правда".

ВООЗ повідомляє, що на необхідний час для того, щоб дізнатися заразність даного штаму, а також те, чи викликає він більш важкий перебіг захворювання і наскільки ефективна вакцинація проти нього.

Попередньо вважається, що" Омікрон " є вкрай заразним варіантом, який вперше виявили в ПАР минулого місяця. Він викликає більш легкі симптоми, ніж його попередники, в тому числі і "дельта".

Коронавірус в Україні, кадр з відео / ілюстративне фото
Коронавірус в Україні, кадр з відео / ілюстративне фото

Незважаючи на те, що штам поки, згідно з офіційними даними, нікого не вбив, він дає важкі випадки і госпіталізації.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що українська влада посилила контроль на українському кордоні через штам "Омікрон".

Тепер українці, які повертаються в країну після перебування в Південно-Африканській Республіці, Республіці Ботсвана, Зімбабве, Намібії, Королівстві Лесото, Королівстві Есватіні і Республіці Мозамбік, зобов'язані пройти самоізоляцію. Це стосується тих, хто був там більше семи днів протягом останніх двох тижнів.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.