Жителя Техасу засудили до дев'яти років в'язниці через те, що використовував федеральне фінансування у зв'язку з COVID-19. Про це повідомляє портал AP News.

30-річний Лі Прайс III був засуджений у понеділок до 110 місяців тюремного ув'язнення. У вересні Прайс визнав себе винним у шахрайстві з використанням електронних засобів зв'язку та відмиванні грошей.

Справа в тому, що чоловік використовував федеральне фінансування на Lamborghini, годинник Rolex і поїздки в стриптиз-клуби.

поліція США
поліція США

"Містер. Прайс сподівається, що інші дізнаються з його прикладу, що легких грошей не буває", - сказав адвокат Прайса Том Берг в електронному листі новинним агентствам.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Прокуратура звинуватила Прайса в шахрайстві з використанням понад 1,6 мільйона доларів фінансування з програми захисту зарплати, яка видавала позики під низькі відсотки малим підприємствам, що борються під час пандемії.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення,

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". На сторінці Міністерства соціальної політики України з'явилися слова глави відомства Марини Лазебної. Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.