Грудень почався і закінчився вже перший зимовий тиждень, тому українці вже зараз можуть думати над тим, як і де проведуть новорічні свята.

Особливу увагу до себе привертає Буковель, куди щорічно з'їжджаються тисячі українців заради гірськолижних розваг. В останні роки навіть протиепідемічні норми, пов'язані з пандемією коронавірусу (COVID-19) не зупиняють людей на шляху до відпочинку.

Буковель, скріншот: Facebook
Буковель, скріншот: Facebook

Вже зараз можна зрозуміти, у скільки обійдеться відпустка в Буковелі і що входить у вартість. Це одне з найпопулярніших туристичних напрямків, розташоване біля селища Поляниця Івано-Франківської області. Кліматичні умови дозволяють влаштуватися снігу досить рано, тому казкова атмосфера забезпечена, тим більше, коли на території Буковелі працюють гармати. Там є все, що завгодно - бари, ресторани, сауни, лазні, гарячі басейні, Оздоровчі комплекси і багато іншого.

Однак найголовніше - снігові схили, по яких так і хочеться скотитися чи то на лижах, чи то на сноуборді. До речі, вартість оренди цих спортивних споряджень - від 180 до 590 гривень за добу. Розміститися можна або в готелі, або на базі відпочинку. Однак відразу варто розуміти, що ціни зовсім не дешеві, до того ж до новорічних свят вони підвищуються рази в два. На п'ять днів стандартний номер в одному з популярних готелів коштує 18 тисяч гривень з усіма зручностями. Тому потрібно орієнтуватися десь в цих межах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Буковель - фото bukovel.com
Буковель - фото bukovel.com

Квиток на поїзд коштує в середньому десь 400-1000 гривень до Івано-Франківська і звідти близько 100 гривень квиток на автобус До Буковелі.

Нагадаємо, в Україну прийшла зима зі снігом і морозом: жовтень зовсім здурів

Як повідомляв "Знай.ua", директор одеського зоопарку проміняв костюм бика на смугастого тигра - вітальний ролик до Нового року

Знай.ua писав, фанатам "Один вдома" пропонують переночувати у Маккалістерів і відчути себе юним Калкіном: ціна питання і дата броні