У мережі опублікували переговори екіпажу літака S7 , який ледь не розбився після вильоту з Магадана.

Телеграм-канал "SHOT" опублікував переговори диспетчерів і пілотів літака S7, який ледь не розбився через обмерзання.

За попередньою інформацією літак перед вильотом обробили автомобільною склоомивайкою, замість потрібних реагентів. У підсумку під час перельоту в Новосибірськ літак почав втрачати швидкість на висоті близько 4000 метрів.

Після цього з'явилися записи переговорів екіпажу літака, який дивом уникнув аварії. Пілоти передавали диспетчерам, що не можуть стабілізувати літак.

"Ми не можемо впоратися... стабілізувати... Поки нічо не можемо, впоратися зі зльотом... сильне обмерзання... повторний захід... Що робити?"- говорить на записі пілот.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що літак російської авіакомпанії S7, що летів рейсом Магадан – Новосибірськ, потрапив в зону сильного обмерзання, що призвело до відключення автопілота.

Траєкторія польоту, фото: Telegram / SHOT
Траєкторія польоту, фото: Telegram / SHOT

Під час перельоту з Магадана в Новосибірськ літак почав втрачати швидкість на висоті близько 4000 метрів через обмерзання. Пілотам вдалося в ручному режимі посадити судно в Іркутську. На борту перебували 202 пасажири і 7 членів екіпажу.

Нагадаємо, що під Москвою військовий літак загорівся під час польоту і впав у ліс: полум'я і дим охопили все навколо

Раніше Знай писав, старий радянський літак з парашутистами розбився, не пролетівши і кілометра: на борту був іменинник з сертифікатом

Також Знай повідомляв, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "тепер маю два дні народження". Чоловік згадує, що тоді літак стиснуло, як гармошку