Для всіх українських поліцейських, а також для їхніх близьких і родичів з'явилися дуже загадкові новини. Так, глава МВС України Денис Монастирський заявив, що українські копи в майбутньому зможуть отримувати більше, працюючи поза своїм графіком, охороняючи деякі об'єкти.

Також міністр нещодавно заявив, що правоохоронці отримали шанс на те, що їх важку щоденну службу буде справедливо винагороджено.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський на своїй сторінці в Facebook, а ось про роботу копів в охороні він заявив на прес-брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

Денис Монастирський, скріншот: Youtube
Денис Монастирський, скріншот: Youtube

За словами міністра, український парламент, прийнявши держбюджет-2022, не просто дав системі внутрішніх справ "зелене світло" у боротьбі з тіньовим бізнесом і за справедливу сплату податків, а відзначив провідну роль у цьому співробітників системи внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Так, в Головному фінансовому документі країни передбачено, що Кабмін за підсумками перевиконання загального обсягу акцизного податку за перший квартал 2022 року має підготувати пропозиції щодо внесення змін до Закону про збільшення витрат Міністерства внутрішніх справ на грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, поліцейських, додав міністр.

Денис Монастирський скриншот youtube МВС УКРАЇНИ
Денис Монастирський скриншот youtube МВС УКРАЇНИ

"Тобто у разі перевиконання плану отримання акцизного податку уряд перегляне заробітну плату правоохоронців. Прочитати її вже за результатами першого кварталу, навесні 2022 року. Саме про такий крок я говорив раніше. Такий механізм озвучував перед народними депутатами та іншими представниками влади. І ось ця ініціатива стала нормою закону. Я впевнений, що завдяки діям правоохоронців план з надходження акцизних податків буде перевиконано на мільярди гривень і ми зможемо за цей рахунок підвищити заробітні плати рядовим правоохоронцям, прикордонникам, рятувальникам мінімум на 20% протягом року", — написав Монастирський.

Також міністр відповів на запитання журналістів з приводу додаткового заробітку поліцейських: "Якщо ви за це згадали. Це можливість використання позаробочого часу поліцейськими, для того, щоб він міг мати можливість додаткового заробітку. Наприклад, на охороні певних об'єктів. Ми зараз також працює над цією моделлю".

Раніше повідомляли, 50% пенсіонерів отримують менше 3 тис грн, а 4% - понад 10 тис: у ПФУ відзвітували перед українцями.

Як повідомляв Знай.uа, громадська приймальня? Депутат вказала номер стрип-клубу у своїй анкеті поряд з регаліями.

Знай.uа писав, бюджет-2022: якими будуть зарплати і пенсії на рік, ключові показники.