"Шахтар" розгромив "Львів" і потрапив на першу сходинку УПЛ: 6:1 вдома у київського "Динамо"

Рахунок у матчі несподівано відкрив "Львів", точніше Ернест Ньярко на 17 хвилині. Проте вже до кінця тайму відбулося пенальті у ворота львівської команди, яке тітці успішно і реалізував. Впевненості зрадив гол Педро да Сілви на 55 хвилині. Крапку поставили низка голів Артема Бондаренка, Марлоса, Тараса Степаненка та Юхима коноплі, а також Енес Махмутович, якого видалили під кінець матчу.

Матч закінчився з рахунком 6:1 - "Шахтар" опинився на першій сходинці.

Шахтар Донецьк, instagram.com/fcshakhtar
Шахтар Донецьк, instagram.com/fcshakhtar

Бюджет-2022: якими будуть зарплати і пенсії на рік, ключові показники

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Доходи в наступному році складуть 1, 322 трлн грн. Витрати складуть 1,497 трлн грн. Дефіцит бюджету в 2022 році складе 188.798 млрд грн. Відзначається, що економіка буде рости трохи повільніше, ніж роком раніше, ВВП складе 3.8%. Інфляція складе 6.2%, а середньо річний курс гривні затверджений на рівні 28.6. У 2022 році мінімальна зарплата зросте до 6700, а середня - 15 252 грн.

"Мінімальна зарплата планується до збільшення на 200 гривень, з 6500 до 6700, і то в кінці року. Це 3% збільшення, а прогнозована інфляція складе 7%. Фактично ті хто працюють на мінімальну зарплату збідніють наступного року", - зазначив Олексій Гончаренко депутат від "ЄС".

Голосування за Держбюджет, скріншот: YouTube
Голосування за Держбюджет, скріншот: YouTube

"Холостячка" Злата Огнєвіч знову попрощалася з психологом Свечкоренко, але вже у фіналі

3 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ розпочався останній, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу в Україні. На самому початку було три чоловіки-Роман, Дмитро Шевченко та Андрій Задворний. Але після побачення з психологом, вона дізналася, що він ще не закрив питання з розлученням - залишилося останнє засідання, яке мало відбутися через тиждень після фіналу. Однак, як відомо, в режимі реального часу - Свечкоренко досі не вирішив цю ситуацію.

Роман влаштував денне побачення на ВДНГ. Вони каталися на велосипедах, спілкувалися, їли десерти різних країн світу і мріяли про те, куди разом полетять після проекту. Однак потім, під час вечері, Злата дізналася про незакінчені справи і продовжила стояти на своєму - з одруженими чоловіками вона не хоче будувати відносини.

Скрін, Instagram Свічкоренко
Скрін, Instagram Свічкоренко

Помер директор Будинку вчених, де пройшла "голодна туса" з Заліско і Остапчуком

За даними першого заступника міського голови у Львівській міській раді Андрія Москаленка, Роман Славітич помер під час прийому мерії після "голодної туси" блогерів. Повідомляється, що 75-річний чоловік весь тиждень перебував на нервах через минулу вечірку. Про неї українці дізналися завдяки телеведучому Володимиру Остапчуку. Захід проходив 27 листопада, в День пам'яті жертв Голодомору.

"Вчора ввечері директор Будинку вчених подзвонив мені і попросив про зустріч. Ми домовилися зустрітися сьогодні о 8 ранку. Пан Роман прийшов трохи швидше, сів за стіл. Моя колега помітила, що він не дуже добре виглядає і запропонувала склянку води. Але він відразу втратив свідомість. Працівники викликали швидку і почали надавати першу допомогу. Коли я прийшов, почав допомагати колезі", - повідомляє Москаленко.

Андрій Москаленко, скріншот: Facebook
Андрій Москаленко, скріншот: Facebook

Мінімалка в 6700 гривень: як змінилася зарплата українців і наскільки відрізняється від доходів в інших країнах

З 1 грудня 2021 року мінімальна зарплата в Україні становить 6700 грн. Тепер вона перетнула позначку в 239 доларів, що є рекордом для нашої держави.
До того ж мінімальна зарплата в Україні тепер на 67 доларів вище, ніж у Росії, в РФ вона становить 172 долари. Якщо порівнювати в процентному значенні, то в Україні мініланка більше на 39%, що є рекордним показником з часів президентства Віктора Ющенка.

Гроші за платіжку, скріншот: Youtube
Гроші за платіжку, скріншот: Youtube