У суботу, 4 грудня, в Україні очікується зміна погоди з невеликими опадами. Дощі прогнозуються в східних і південних областях, при цьому температура повітря впаде приблизно до -10 градусів. У цей день буде холодно, похмуро і мокро.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до +2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -3 до -12 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до +4 градусів, вночі – від 0 до -6 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від 0 до +2 градусів, а вночі – від -3 до -7.

У східних регіонах – вдень від +2 до +8, вночі – від -1 до +6. На півдні температура повітря - від +3 до +8 градусів вдень, нічна – до +4 градусів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Погода на 4 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 4 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 4 грудня в Україні

4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення прийшло – зиму привело”. Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури підмітили, якщо на Введення похолодає, то зима буде суровою. Якщо сніг випаде до Введення, то він може розтанути, якщо після — то лежатиме аж до весни.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною