Зарплати лікарям по 20 тисяч і мільярди на медицину: у МОЗ розповіли про нововведення 2022 року

Проект Закону "Про Державний бюджет України на 2022 рік" був прийнятий у четвер, 2 грудня 2021 року. Він був підготовлений Кабінетом Міністрів України і передбачає кошти, щоб встановити базовий рівень заробітної плати лікарів на позначці в 20 тисяч гривень.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Україна з 3 грудня закривається через "Омікрон": кого не пропустять на кордоні

У зв'язку з поширенням нового штаму коронавірусу "Омікрон" в Кабміні прийняли рішення встановити заборону на в'їзд в Україну іноземцям, які прибули з ряду країн Африки. Таке рішення в парламенті затвердили під час засідання 2 грудня. У постанові йдеться, що з 00:00 03 грудня 2021 року на період дії карантину в Україні встановлюється заборона на в'їзд іноземцям та особам без громадянства.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Кордон України, фото з reform
Кордон України, фото з reform

Злата Огнєвіч зняла ліфчик перед фіналом "Холостячки", щоб познайомити зі своїми "роднулечками": "Так грайливо"

Злата вирішила познайомити українців зі своїм натуральним волоссям, яким дала відпочити, зробивши перерву від "ботокс-терапії". Вона робить невелику перерву в стайлінгу і навіть почала сушити їх природним шляхом. На знімках вона постала в легкій червоній накидці, у вільних блакитних джинсах і в білій майці без бюстгальтера.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У київському метро під поїзд потрапила людина-рух завмер: "Діставайте швидше, додому хочеться"

2 грудня 2021 року, в українській столиці, в метрополітені, на станції "Палац "Україна" пасажир потрапив під поїзд, тому синя лінія ходить за певною схемою. На місце події були викликані медичні працівники та представники правоохоронних органів.

Київське метро, фото: Знай.ua
Київське метро, фото: Знай.ua

Українці все ж отримають 1000 грн від Зеленського - нардепи проголосували "За"

Сьогодні, 2 грудня 2021 року, народні депутати ухвалили державний бюджет на 2022 рік, у стінах Верховної Ради України. Після голосування за державний бюджет, народні депутати голосували за виділення коштів на одноразову виплату всім вакцинованим проти коронавірусу (COVID-19) українцям.

Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube