Вже зовсім скоро настане новий сезон, тому потрібно розібрати гардероб і з'ясувати, які види верхнього одягу вийшли з моди і чому.

Про це розповіло видання Cosmopolitan. Наприклад, до неактуальним моделям вже можна віднести довгі стьобані пуховики вузького крою, так як для холодів подібні поділи не дуже зручні. Бо нічого об'ємного під них практично не одягнути, але ж, якщо і зробити це, відразу стає некомфортно.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube мода-2022

До стьобаним пуховикам можна ще віднести приталені пуховики до стегна, а ще пуховики з хутряною обробкою. Перша з цих двох моделей взагалі не гріють, і спотворюють фігуру. Акцент відбувається на стегнах, візуально роблячи їх ще ширше, а ось вузький крій, хоч і підкреслює обсяги, але обмежує руху. Тоді як хутряна обробка, в другому випадку, робить куртку менш практичною, бо швидко мокне в должлівую або снігову погоду.

Шуби-поперечки давненько знаходяться в зимових антитрендах через дешевизну зовнішнього вигляду, хоча дівчата досі продовжують любити подібні шати, які виглядають старомодно і збільшують фігуру за рахунок великої кількості горизонтальних ліній.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Показ мод в Москві, фото: вільне джерело
Показ мод в Москві, фото: вільне джерело

І наостанок поговори про розкльошені пуховиках, шубах, маленьких дублянках і шубі зі спортивними елементами. Ці зимові наряди мають ряд незв'язаних один з одним проблем-відбувається візуальний акцент на середині стегна, роблячи нижню частину тіла ширше, відсутність практичності (у випадку з маленькою дублянкою), тіснота, капюшони, застібки на блискавці.

Якщо шкода грошей на натуральне хутро, експерти рекомендують вибирати лаконічні моделі.

Показ мод в Москві, фото: вільне джерело
Показ мод в Москві, фото: вільне джерело

Нагадаємо, не дарма стирчать соски засвітила: Ріанна отримала звання національного героя

Як повідомляв "Знай.ua", топ "шкідливих порад" від Андре Тана - як одягнутися на новорічний корпоратив не гірше Осадчої: "Люстри у вуха" і "окільцьована" рука

Знай.ua писав, Оля Цибульська, Слава Камінська, Настя Приходько зізналися, що роблять зі своїми бровами: "Можна на ц*цьках"