Чим ближче Новий рік і Різдво, тим відчутніше магія, що витає в повітрі в цей час. Грудень наповнений містичними переживаннями, і настав час дізнатися, які дні сили чекають нас в цьому місяці, впевнена маг Inga Dmitrievna.

За її словами, дні сили-це дні, в які нас оберігають зірки, планети або щось інше. У такі дні удача приходить до більшості людей.

Дні сили в грудні:

  • 12 грудня - День дзеркальної дати.

"Це ідеальний день для навчання і духовних практик. 12.12 багато хто з нас отримає великий заряд позитиву від числа 3, яке буде керувати цим світом. Матеріальна складова відійде на другий план. На перший вийдуть дружба, любов, доброта», - впевнена Інга.

  • 13 Грудня-перехід Марса в Знак Стрільця.

Марсу комфортно в знаку Стрільця, тому вся його енергія буде спрямована на захист наших переконань, ідеалів і життєвих принципів. 13 Грудня всіх чекає приплив хоробрості, доброти і альтруїзму.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

  • 14-15 грудня-максимум зоряного потоку Гемініди.

У цей час можна буде насолодитися красивим «світловим шоу». Радіант потоку знаходиться в сузір'ї Близнюків, так що в ці дні варто загадувати бажання про любов і творчість.

  • 21 грудня-день зимового сонцестояння, на який припадає максимум зоряного потоку Урсиди.

Такий збіг подій принесе нам внутрішню гармонію, віру в краще, просвітлення. Хтось може раптово усвідомити щось вкрай важливе.

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс заявив, що в грудні У Стрільців з'явиться багато енергії.

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.

Також ми повідомляли, як зустрічати Новий 2022 за східним календарем. Через місяць після традиційного Нового року настає Новий рік і за китайським календарем. Зазвичай українці не чекають лютого для того, щоб сподобатися новій тварині, яка стане символом протягом наступних 12 місяців.