Через місяць після традиційного Нового року наступає новий рік і за Китайським календарем. Зазвичай українці не чекають лютого задля того, щоб сподобатися новій тварини, яка стане символом протягом наступних 12 місяців.

Рік бика закінчується, а на зміну йому приходить рік Чорного Водяного Тигра. Як кажуть астрологи, 2022 рік має стати насиченим та енергійним, часом неспокійним і непередбачуваним. Вдача повинна прийти до цікавих, харизматичних та сміливих людей.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Для прикрашання оселі краще використовувати природні, натуральні матеріали, адже тигру до вподоби саме вони. Гілки, шишки і звичайно сама ялинка – невідмінні атрибути новорічних свят. Кольорова палітра, яку, яка кажуть, полюбляє хижа істота, складається з блакитного, помаранчевого та сірого тону. Тому, рекомендується задобрити хижака його улюбленим аксесуаром, а саме свічкою блакитного, або іншого привабливого для нього кольору.

Для покращення матеріального стану необхідно вдягнутися у відтінки благородних металів: золота та бронзи. Любов привабить бірюзовий, а чорний і синій обіцяють успіхі у кар’єрі. Не варто обирати для святкування коричневий та фіолетовий кольори. Новому покровителю року також повинен сподобатися «хижий» макіяж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

У новому 2022 році слід звертати увагу на жовтень, травень та липень, адже вони мають стати найсприятливішими місяцями, а 1, 3, 4, 16, 27 дні китайського місячного календаря найбільш успішними.

Знай.ua нагадує: 30 березня Україна може здобути воєнну перемогу і повернути втрачені території, - астролог Альбіна Пономаренко

Як раніше повідомляв Знай.ua: Страшно цікаво: які прикраси можна зробити з простого гарбуза на вечір Хеллоуїна

Також Знай.ua писав: Джамала "обзавелася" рогами до Хелловіну, але фанати не оцінили: "Чудовисько, хоч і біле"