Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Дітям в Україні обіцяють виплатити по $10 000: як це працюватиме і кому світить "щасливе майбутнє"

Українські діти завдяки обіцяному Володимиром Зеленським економічному паспорту зможуть накопичувати до 16 років $10 тис. (за нинішнім курсом близько 273 тис. грн). У той же час не виключено, що гроші отримуватимуть тільки ті, хто народився в 2019 році і пізніше. Про це заявив голова Комітету з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова ощасливила Дзідзьо після розлучення, не пошкодувала навіть свого тіла

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 млн людей. Артист вперше дав почути шанувальникам саундтрек до багатообіцяючої комедії "Зірки за обміном", яка вийде на екрани відразу після Нового року, 1 січня.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата Огнєвіч готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився"

Незабаром українці побачать фінал найромантичнішого шоу"Холостячка". Злата Огнєвіч обиратиме між Дмитром Шевченком, Андрієм Задворним та Романом Свечкоренком. Останній повернувся в шоу перед фіналом, адже до цього Злата відправила його додому, щоб він оформив офіційне розлучення з дружиною.

Комунальники, скріншот
Комунальники, скріншот

Комунальники "захопили" дитячий майданчик, щоб не працювати

У Харкові у дворі однієї з багатоповерхівок помітили комунальників, які вирішили весело провести час на роботі. Вони захотіли згадати дитинство і покататися на гірці. Місцеві жителі зняли на камеру, як один з комунальників спускався з дитячої гірки на майданчику.

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

Михайло Поплавський задзвенів бубонцями і показав свій солодкий плід: "Вже в очікуванні"

Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський у перший день зими, поділився кумедним новорічним відео. Цього разу Михайло Поплавський вирішив записати новорічне відео разом зі своїми студентками. На одному з кадрів він потанцював з ними біля ялинки в костюмі Святого Миколая.

Катя Осадча,instagram.com/kosadcha
Катя Осадча,instagram.com/kosadcha

Катя Осадча в перший день зими засвітила розкішну фігуру в купальнику: ніби і не народжувала

Катя Осадча не надто любить, коли приходять холоди, саме тому в перший день зими вирішила поностальгувати за подорожжю до моря. Зірка змонтувала відео з уривків цієї подорожі і навіть засвітила свою розкішну фігуру в купальнику. Осадча позувала в чорному купальнику, який вдало підкреслив її жіночну фігуру.