Росіянин підірвав свого сусіда за те, що він свердлив ночами. Про це повідомляє прес-служба СК Росії.

В одному з житлових будинків міста Іркутськ стався вибух в ліфті, коли там їхав тридцятирічний чоловік. Згодом з'ясувалося, що там встановили саморобну бомбу.

"Фахівцями встановлено, що бавовна сталася через спрацювання кустарно виготовленого піротехнічного пристрою без вражаючих елементів",-повідомляє прес - служба СК Росії.

Згодом правоохоронці затримали п'ятдесятирічного чоловіка, який живе в тому ж будинку, що і потерпілий.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"встановлено, що підозрюваний скоїв злочин з особистих неприязних відносин", - повідомляють представники Слідчого комітету.

Передбачається причиною неприязного ставлення є ремонт в будинку чоловікові. Потерпілий робив ремонт у себе в квартирі, чим заважав спати своєму сусідові.

На даний момент відносно затриманого завели кримінальну справу. Потерпілий вижив після вибуху.

Раніше повідомляли, у квартирі пенсіонерки стався потужний вибух: не встигла відкрити вікно, як раптом рвонув газ .Як виявилося, напередодні 82-річна жінка, якій належить квартира, разом із зятем спробували під'єднати до газової труби новеньку плиту.

Як повідомляв Знай.uа, українці мають право на доплату до пенсії: фахівці назвали список щасливчиків. Українська пенсіонерка повідомила, що вийшла на пенсію через пару років і не розуміє, скільки повинні їй доплачувати за зайвий стаж.

Знай.uа писав, бабуся з коляскою влаштувала прогулянку по жвавій трасі-водії та пішоходи втратили дар мови.