38-річна Брокард з Оксфордшира, закохана в Едвардо - привида вікторіанського солдата. Вона сказала, що він зробив їй пропозицію з діамантовим кільцем.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Тепер жінка і привид, мабуть, збираються одружитися після того, як діамантове кільце таємничим чином з'явилося на її подушці в романтичному реченні.

Едвардо, який, на її думку, помер передчасно в 35 років після падіння в колодязь, представився посеред ночі, і з тих пір дует був залучений в бурхливу любовний зв'язок.

Дух раніше карав її за те, що вона стала публічною з їх нетрадиційним романом, залишивши Брокарда в піднесеному настрої і ігноруючи її спроби спілкуватися.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Брокард
Брокард

Вона стверджує, що її переслідував привид, додавши, що Едвардо був в люті на неї після її появи на ITV і став ображати її.

Але Брокард вдалося повернути свою прихильність, написавши пісню про кохання для свого кавалера на Хеллоуїн, а Едвардо здивував її романтичною пропозицією на початку цього місяця.

"Одного ранку я прокинулася і виявила кільце на подушці. Він уп'явся мені в щоку, мені здавалося, що мене вжалила бджола або щось в цьому роді, але коли я торкнулася свого обличчя, я відчула камінь і кільце. Я думала, що це сон. Коли я прокинулася, кільця не було. Я пішла в душ і помітила, що в парі з'явився знак питання. Я була впевнена, що все ще в півсні, тому взяла кілька еспресо і продовжила свій день. На наступну ніч сталося те ж саме, але на цей раз я прокинулася і виявила, що кільце все ще на місці. В душі знову з'явилися знаки питання. Саме я зрозуміла - Едвардо зробив пропозицію", - сказала Брокард.

Брокард
Брокард

Вона додала: "Це настільки божевільна пригода, що я відчуваю себе майже зобов'язаною сказати:"так"".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", рибалки виявили моторошну примарну фігуру на своєму знімку.