Дивні людиноподібні об'єкти, схожі на групу підводних лиходіїв Доктора Хто, є останніми залишками рятувальної станції Англсі, яка втратила сім членів екіпажу рятувальної шлюпки в одну бурхливу ніч.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "Daily Star"

Моторошні бачення Холіхеда добре відомі місцевим жителям, але нова фотографія, що з'явилася в соціальних мережах всього за кілька днів до Хеллоуїна, привернула моторошне видовище до більш широкої аудиторії.

Одна людина зізналася, що робить подвійну оцінку кожного разу, коли проходить повз цього моторошного видовища.

Фотографія була зроблена Крейгом Фейрклаф з Честера, постійним відвідувачем цього району в його туристичному Каравані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Newry Beach
Newry Beach

"Я гуляв з собакою по Ньюрі-Біч, коли побачив щось схоже на людські тіла, що виходять з води", - сказав Крейг.

Він продовжував: "Я думав, що це буде гарне фото, тому я схопив свій мобільний телефон. Це було спонтанно".

Вурдалаки Ньюрі-Біч насправді являють собою покриту водоростями скупчення старих дерев'яних паль від колишнього пандуса для рятувальної шлюпки Холіхеда.

Природа придумала їм людські форми, які тепер свідчать про хоробрість екіпажів рятувальних шлюпок, які працювали в 1828 році.

"Привиди"
"Привиди"

Протягом століть кам'яниста Берегова лінія Англсі і сильні течії застали багато кораблів на підступних судноплавних шляхах, що ведуть з Ліверпуля і Дубліна.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали новий трейлер жахливого кіно.

Нагадаємо, що у Дніпрі показали дуже дивну річ, яка нагадує скарб піратів.