1 грудня українців чекає безліч важливих змін. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.Live.

У перший місяць зими 2021 в Україні очікується масштабні зміни в законодавстві. Також для українців додадуть ряд обмежень.

  • Прожитковий мінімум зросте на 99 гривень – з 2294 до 2393 гривень. По ньому розраховують штрафи і пенсії;
  • Мінімальна зарплата теж зросте: з 6000 гривень до 6500. Також зросте допомога на дітей до 5250 грн до 6 років і до 6545 до 18 років;
  • У Дії з'явиться функція електронної прописки.
  • Збільшиться пакет малюка. Він становить три прожиткові мінімуми для дитини до 6 років, а значить становитиме 6039 грн.

Відзначимо, що також в грудні нас чекають обмеження.

Пенсіонер. Фото: Depositphotos
Пенсіонер. Фото: Depositphotos
Пенсіонер. Фото: Depositphotos

Зокрема, від працівників соціальних установ, стратегічних для підприємств держави установ та підприємств сфери управління вимагатимуть обов'язкову вакцинацію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому з 19 грудня вакциновані українці зможуть отримати тисячу гривень.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.

Раніше Знай писав, українців покарали за підроблені сертифікати про вакцинацію: світить в'язниця. Поліцейські за тиждень відкрили 145 кримінальних проваджень.

Також Знай повідомляв, сovid - 19 в Україні перед робочим тижнем йде у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада. Оперативне зведення статистки по захворюваності Covid-19 в Україні за минулу добу