Володимир Зеленський порахує українців разом з Apple: "Стане другою країною в світі"

Стало відомо, що компанія Apple буде допомагати в розвитку додатку "Дія" для платформи iOS. У зв'язку з цим був підписаний відповідний меморандум про співпрацю.

Меморандум Мінцифри і Apple передбачає:

- запланований перепис населення 2022-2023;
- проекти, пов'язані з переходом до режиму paperless;
- розвиток програми дію для платформи iOS;
- ініціатив з цифрової грамотності;
- залучення цифрових технологій у сфері охорони здоров'я.

Додаток "Дія", фото Уніан
Додаток "Дія", фото Уніан

На завод, за кермо або в лабораторію: українців змусять вибрати професію ще в школі - коли портфель більше тіла

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Для всіх українських батьків, які займаються вихованням дітей шкільного віку, до 3 класу включно, з'явилися дуже важливі і навіть трохи цікаві новини. Справа в тому, що в державних школах тепер будуть починати впроваджувати уроки профорієнтації з 3-го класу.

За словами заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, профорієнтація має стати повноцінною частиною навчальної програми в школах. Заступник міністра підкреслив, що якісна профорієнтація в школі здатна в декілька разів підвищити популярність робітничих професій. Тому вона повинна стати повноцінною частиною навчальної програми в школах.

Діти в школі, скріншот: Youtube
Діти в школі, скріншот: Youtube

Павло Зібров зізнався, чого ніколи не допустить у відносинах з Мариною: "Ми проти"

Цього разу артист вирішив торкнутися серйозної, гострої і досить болючої теми не тільки для багатьох громадян України, а й для всього людства. Павло Зібров заговорив про важливість боротьби з насильством в будь-якому його прояві - фізичному, моральному або психологічному.

Як повідомив співак, щорічно в Україні, починаючи з 2001 року в період з 25 листопада по 10 грудня, проводиться масштабна інформаційна кампанія "16 днів проти насильства", метою якої є створення соціального простору вільного від насильства.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

Руслана Стефанчука попросили покинути "крісло" спікера парламенту прямо під час засідання

Про дану ініціативу оголосив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

"Шановні колеги, надійшло звернення про відсторонення головуючого на пленарному засіданні від 2 фракцій – від ЄС та ОПЗЖ. Об'єдналися в такому "пориві". Відповідно до Ст.29 регламенту, після скороченого обговорення Верховна Рада може прийняти таке рішення, - зазначив у ході обговорень перший заступник голови ВРУ.

Але ось тільки серйозності даної пропозиції ініціаторів з 2 фракцій, судячи з реакції більшості парламентаріїв, в залі не розділили. Вона була з посмішкою і оголошена, і зі сміхом сприйнята в сесійній залі.

Руслан Стефанчук - скріншот
Руслан Стефанчук - скріншот

Оля Цибульська, Слава Камінська, Настя Приходько зізналися, що роблять зі своїми бровами: "Можна на ц*цьках"

Співачка Ольга Цибульська зробила собі пудрове напилення брів.

"Як співала Сердючка "Я не зрозуміла". Раз на місяць можна пофарбувати чимось натуральним. Не люблю нарощених вій, нігтів, волосся, бюста", - зізналася Цибульська.

Співачка Слава Камінська не женеться за трендами і не довіряє свої брови нікому. Фарбує тільки сама, "фарбою з магазину".

"Коли вже були в моді соболині ці брови, мені зробили якісь **норки", - ділиться вона невдалим досвідом.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram