Мама, яка набрала вагу в 158 кілограм завдяки малорухливому способу життя, природним шляхом різко схудла більш ніж на половину своєї ваги. Про це розповіли у виданні 7news.

Сара Уолтер з Аделаїди жила за рахунок нездорової дієти, що складається з величезних порцій їжі, постійних «перекусів» і майже щовечора випиваючи пляшку вина.

З усіх сил намагаючись втиснутися в свою нову робочу форму, 52-річна менеджер відділу, яка носила одяг 28-го розміру, зрозуміла, що їй необхідно подолати свої шкідливі звички в їжі, щоб стати здоровою.

"Моїм поштовхом до схуднення стало те, що компанія, в якій я працювала, змінила нашу форму, і я не могла втиснутися в одяг найбільшого розміру», - розповідає Сара.

Вона була вкрай принижена і приступила до схуднення буквально з єдиною метою - скинути достатньо ваги, щоб вписатися в форму.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото, 7news
Фото, 7news

Протягом 24 місяців мама, яка схудла до 12 розміру, скинула 83 кілограми після того, як вона змінила свій раціон і почала тренуватися без марафонських тренувань.

Сара каже, що до вражаючої втрати ваги вона вела "повністю малорухливий спосіб життя", при якому ніколи не займалася спортом.

Її щоденний раціон включав великі порції їжі, перекушування» з того, що було під рукою " і майже щоночі - вино.

"Звичайний сніданок може бути чимось на зразок яєчня-базіки з чотирьох яєць на чотирьох тостах, намазаних маслом, кавою латте і пачкою печива або скибочками торта в середині ранку", - пояснює вона.

«На обід було щось на зразок чотирьох булочок з шинкою і картопляними чіпсами, багато масла, за яким слідувало щось солодке, наприклад, шоколад або торт. Я часто пекла торти і печиво, щоб взяти їх з собою в офіс. Вечеря складалася з величезних порцій стейка і чіпсів або їжі на винос плюс пляшки вина, а потім я сиділа і дивилася телевізор, знову перекушуючи чіпсами, льодяниками і морозивом", - згадує жінка.

Фото, 7news
Фото, 7news

У листопаді 2015 року вона звернулася до CSIRO Total wellbeing Diet - науково сформульованої програми схуднення, яка фокусується на дієті з високим вмістом білка і низьким ГІ, розробленої вченими з Національного наукового агентства Австралії.

«Я повністю все змінила. Почавши зі 158 кг, все, що я могла робити, це ходити. Я ходила щоранку і через три місяці схудла приблизно на 20 кг.Потім я пішла в спортзал, і це назавжди змінило моє життя. Я слідувала дієті CSIRO Total Wellbeing Diet протягом перших трьох місяців, а потім використовував інструменти, які я дізналася з програми, разом з рецептами, щоб підтримувати постійну здорову дієту», - ділиться досвідом жінка.

Через два роки вона скинула одяг До дев'яти розмірів, що призвело до неймовірної трансформації тіла.

«Коли я дивлюся на свої старі фотографії, я дійсно не пам'ятаю, щоб була такою великою, і насилу можу згадати те життя, яке було тоді", - сказала вона.

Фото, 7news
Фото, 7news

Її звичайний сніданок тепер включає вівсяні пластівці з білком на сніданок і чорну каву з невеликою кількістю мигдального молока.

На обід у неї буде рис, овочі і курка або риба, або салат з зернами.

Під час вечері вона буде насолоджуватися рибою або стейком з салатом або домашнім бургером з солодкими картопляними чіпсами.

Фото, 7news
Фото, 7news

«На відміну від багатьох інших популярних модних дієт, в яких враховуються калорії, CSIRO Total wellbeing Diet використовує спеціальну систему груп харчування, щоб допомогти учасникам отримувати оптимальне харчування з натуральних продуктів», - зазначає автор дієти.

Програма також допускає щоденні задоволення як частину плану харчування, а це означає, що учасники дійсно можуть з'їсти свій торт і схуднути.

Раніше повідомляли, Олександра Кучеренко розповіла про фобію, яку не зрозуміє Дмитро Комаров: "досі мені мстять".

Як повідомляв Знай.uа, "Або жити, або себе гробити": юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися".

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів-22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках: "сама особлива зйомка...".