Перша леді України Олена Зеленська заговорила про роботу волонтерів у нашій країні. Звичайні перехожі, яких ми бачимо постійно на вулиці можуть бути справжніми супергероями.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає українцям про нові успіхи нашої країни на міжнародній арені, а також відвідує різні заходи з людьми, які щодня роблять державу кращою.

"Кожен 10–й, хто поспішає на роботу і з роботи, їде поруч у транспорті - волонтер. Тобто, знаходить час і сили робити щось безкоштовно для суспільства. Рятувати. Годувати. Вчить і консультує тих, кому потрібна порада. Просто допомагає фізично там, де у когось не вистачає сил. Це і є громадянське суспільство, де кожному – не байдуже, нічия будинок не скраю. Де кожен може долучитися до змін, а не чекати, поки їх зробить хто-небудь інший" - йдеться в повідомленні під постом.

Хтось бачить в них просто перехожих, але, статистика доводить, що це абсолютно не так.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Зеленська відвідала форум громадянського суспільства, що є найбільшим в країні майданчиком для змін, а також дозволяє обмінюватися досвідом з тими, чия мета - суспільство з рівними можливостями для всіх.

Активісти стали співавторами Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні до 2030 року, і увійшли до складу ради при Кабінеті Міністрів. Ними вже було розроблено кілька законів з протидії домашнього насильства, і багато інших.

"Виходить, що не держава зверху щось змінює, а саме суспільство ці зміни прискорює і модерує. Так з'являються не» далекі від народу реформи", а саме потрібні. Дякую вам за співпрацю, небайдужі люди! 👏 🏻 "- підсумувала думка перша леді України.

Нагадаємо, що Олена Зеленська пояснила, на які таблички варто звертати увагу в супермаркеті

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська назвала найнебезпечніші фактори, що руйнують тисячі сімей в Україні

Також, Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу