У мережі показали серйозну колекцію з класичних маслкарів, зібраних в одному місці.
Далеко не всі старі автомобіль, які зберігаються в гаражах десятиліттями, були там забуті. Деякі автолюбителі навмисно залишають машини на зберігання. У мережі з'явилися фотографії одного такого сараю, в якому чоловік сховав кілька маслкарів на зберігання для подальшого ремонту. Про це повідомляє Інформаційний портал "Carakoom", повідомляв Hyser.

Класичні маслкари. Фото: Youtube
Класичні маслкари. Фото: Youtube

Повідомляється, що невідомо, де знаходиться така колекція, проте перші секунди ролика вказують на те, що сарай знаходиться десь неподалік від лісу, а значить, ці автомобілі вже протягом довгих років приховані від цікавих очей. Це також вказує на те, що продавати автомобілі власник Не має наміру.

На жаль, ця колекція потрапляє в категорію тих, які утворюються, коли людина скуповує автомобілі розраховуючи, що колись їх відновить, проте в результаті територія складу перетворюється на звалище. Це сталося і з цими маслкарами, хоча, справедливості заради, вони хоча б стоять під дахом, а не під відкритим небом.

Класичні маслкари. Фото: Youtube
Класичні маслкари. Фото: Youtube

Так чи інакше, колекція була зібрана досить вражаюча, оскільки вона складається з рідкісних маслкарів кінця 60-з початку 70-х років, яку називають золотою ерою американського автопрому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Так, в колекції є три автомобілі Plymouth Cuda, у одного з яких незвичайний капот, можливо, він використовувався в гонка. Також є два Chevrolet Chevelle в хорошому стані, а також два Chevrolet Camaro а також Універсал Chevrolet Tri-Five.

Що стосується дійсно рідкісних автомобілів, можна відзначити рідкісні купе Plymoth GTX, які представляли собою більш дорогу модифікацію Road Runner, яка випускалася обмеженим тиражем. Ще більш рідкісний автомобіль-Mopar.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW. Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски.