Український рятувальник зворушливо зізнався своїй коханій жінці в коханні. Про це повідомляє портал ДСНС в Україні Київської області.

Чоловік готувався до цієї важливої події протягом тижня і йому допоміг у цьому робочий колектив. Свою пропозицію він зробив через три місяці після знайомства.

"Сьогодні я зроблю пропозицію своїй коханій дівчині. Пора вже зважитись на цей відповідальний крок. У нашій професії найголовніше – надійний тил, щоб вдома чекали. Ми рятуємо тисячі життів, проживаємо одне, а от із ким його прожити – це вже наш вибір! І я цей вибір зробив ", - повідомив Дмитро.

На вихідних хлопець разом з друзями вирішив відпочити в ТРЦ. Разом з колегами хлопець підлаштував терміновий виїзд по тривозі. Потім він повернувся в повному обмундируванні з величезним букетом квітів, встав на коліно і простягнув кільце.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"природно, її переповнювали емоції, і на пропозицію руки і серця коханого дівчина відповіла згодою. Навколо закоханим аплодували друзі, родичі і просто випадкові перехожі", - передає прес-служба ДСНС.

Раніше повідомляли, дохід нижче 300 доларів, безробіття, курс долара і чисельність населення: чим закінчиться для України 2021 рік, думка експерта.

Як повідомляв Знай.иа, у Польщі українець поцілував у лоб школярку, загрожує термін: "скучив за своїми дітьми".

Знай.иа писав, топ гучних дій Дмитра Разумкова на посаді спікера парламенту: санкції за кнопкодавство, "анти-спамний" закон і мандат за ДТП "підшофе".