Кремезний дует збожеволів у гольф-клубі Лайткліффа в Йоркширі, і роздратований персонал не зміг стримати їх, оскільки вони зруйнували поле і напали на учасників.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Пара набридливих свиней влаштувала хаос на полі для гольфу в Йоркширі, викопавши ретельно доглянуту галявину і поклавши директора клубу в лікарню.

Гольф - клуб Lightcliffe в Йоркширі довелося тимчасово закрити після того, як тварини, імовірно в'єтнамські пузаті свині, з'явилися і почали штовхати візки і сумки для гольфу.

Вандали були вперше помічені в неділю, 21 листопада. Президент Лайткліффа Філіп Маршалл каже, що ніхто в клубі не знав, звідки вони прийшли.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Один з наших гравців у гольф побачив цих свиней на полі і спробував відігнати їх, отримав поріз в ногу. А потім вони зникли", - сказав очевидець.

Свині
Свині

Але це був тільки початок.

"У вівторок вони знову з'явилися, і вони відкопали 18-ту лунку, а потім наш директор спробував відстрелити одного з них, і він повернувся до нього і порізав йому ногу", - сказав громадянин Філіп Маршалл.

Режисера відправили у відділення невідкладної допомоги для уколу від правця, і, схоже, він не постраждав від серйозних наслідків.

Але терор бандитів з беконом на полі в Колдердейлі ще далекий від завершення.

Маршалл каже, що він викликав поліцію, щоб розібратися з зловмисниками, але вони сказали йому, що їх юрисдикція насправді не поширюється на свиней.

Свині
Свині

Отже, Містер Маршалл і його приятелі по гольф-клубу щосили намагалися замкнути гангстерів окостів в тихому куточку поля, де вони нікого не потурбували б.

"Отже, ми вивели їх на кут траси і залишили там. Ми не могли підійти до них, ми закрили трасу, тому що вони явно небезпечні", - сказав він.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, скільки коштує м'ясо в Україні.