Українці зажадали змінити правила дорожнього руху для фур. Така петиція з'явилася на сайті Офіційного інтернет-представництва Володимира Зеленського.

Автор пропозиції Сергій Дяченко посилається на ДТП за участю вантажних автомобілів і пропонує ввести додаткові зміни в ПДР.

"Проблема з фурами стала дуже гостро (прикладів дуже багато і Харківська трагедія тому підтвердження), роками нічого не змінювалося в правилах дорожнього руху потрібно щось робити. Вони літають як ненормальні. Легкові авто так не літають!",- зазначає автор.

У петиції було запропоновано внести зміни до всіх законодавчих актів і знизити швидкість вантажівок до 30-40 кілометрів на годину в межах гороах.

"Оскільки роками у нас в країні нічого не робиться з об'їзними дорогами для фур якісь заходи потрібно вживати і поліції, і Мінтранспорту і Верховній Раді зрештою!",- повідомляє автор петиції.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пропозицію опублікували 26 листопада і поки вона набрала 59 голосів з 25 тисяч необхідних.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.Автором-ініціатором виступив якийсь Щербаков Сергій Анатолійович.

Як раніше повідомляв Знай.иа: Дружина скандального майора Мельниченка сіла за кермо 80-тонної фури, щоб заробляти 6-12 тисяч доларів на місяць

Також Знай.иа писав: Ігор Тельбізов з "Укрексімбанку", що напав на журналістів, повернувся під овації співробітників :" з відстійної коробки"