Відомий український синоптик Наталка Діденко повідомила, якої погоди очікувати українцям у вівторок, 30 листопада.

Новий пост з'явився на її сторінці в соцмережі Facebook, де вона регулярно розміщує докладні прогнози погоди для жителів усіх областей України.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

За прогнозом Наталки Діденко, в останній день осені, 30 листопада, українців чекає відчутне зниження температури повітря і сильні пориви вітру. Похолодання відчують жителі практично всіх областей, крім південної частини - там все ж буде трохи тепліше, до +9 градусів.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Істотних опадів не передбачається, трохи дощу і мокрого снігу випаде лише в західних, північних і східних регіонах. У Києві очікується вітряна і холодна погода, температура повітря не підніметься вище +3 градусів.

"Поки буде холодно, у четвер-п'ятницю трохи потепліє, а потім знову - ух! - температура стрибне вниз, до холоду. Зима все ж йде до нас)" - написала Наталка Діденко.