У вівторок, 30 листопада, практично на всій території України очікується сонячна погода, але місцями все ж пройдуть дощі. У східних та південних областях синоптики прогнозують незначні опади, а от у західних регіонах до дощу приєднається ще й мокрий сніг з мінусовою температурою вночі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +0 до +4 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +0 до -3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +2 до +6 градусів, вночі – від +0 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +1 до +4 градусів, а вночі – від +0 до +3.

У східних регіонах – вдень від +4 до +11, вночі – від -3 до +4. На півдні температура повітря - від +4 до +7 градусів вдень, нічна – до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Погода на 30 Листопада, фото: Укргідрометцентр
Погода на 30 Листопада, фото: Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 30 листопада в Україні

30 листопада відзначається день пам’яті святителя Григорія чудотворця, єпископа Неокесарійського. У народі цього святого називали Зимовказівником, оскільки погода цього дня вказувала на те, якою буде прийдешня зима. Якщо на Григорія стояла хороша погода, то й зима обіцяла бути хорошою, якщо погода була поганою, то й зима поганою буде. З цього дня встановлюються стійкі морози і землю застилає сніговий покрив.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною