25 листопада 2021 року, у водойму, яка розташовується біля населеного пункту Шаосін, в провінції Чжецзян, потрапило рисове вино і викликало локальну "катастрофу" з тисячами риб.

Всі вони напилися вина, стали п'яними і спливли на поверхню озера. На Youtube з'явилося відповідне відео з демонстрацією мешканців цієї водойми, в східному Китаї. Риба п'яна на вигляд, рухається дуже повільно і навіть не чинить опір, коли її виловлюють. Велика частина з них - загинула.

Гігантська риба, фото: IGFA
Гігантська риба, фото: IGFA

А все з тієї причини, що на прилеглому підприємстві, яке виробляє вино, сталася пожежа, що стала причиною витоку алкоголю. Місцеві рибалки вже стягнулися до місця події, так як на поверхні - легкий видобуток. На кадрах видно, як вони без проблем витягують за допомогою мереж багато риби.

Озеро збираються очистити після того, як вся постраждала риба спливе.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Близько місяця тому ми розповідали про те, що біля Харківської каналізаційної насосної станції №15 п'ять фекальних фонтанів утворили однойменне озеро, яке впадає в річку Немишля з різноманітними мешканцями - качками, рибами. До того ж, там гуляють люди, а проблему з нечистотами ніхто вирішувати не збирається.

Нагадаємо, з-під землі вирвалися фонтани нечистот - "фекальне озеро" отруює все навколо, українці в люті

Як повідомляв "Знай.ua", Дніпро перетворився на зелене болото, риба в жаху: "Цвіте, як печінка алкоголіка"

Знай.ua писав, в Чорнобилі оселилася рідкісний птах, чорна як ніч: "Уникає людей"