Зараз в мережі поширюється відео з маленькою дівчинкою, яка тримає в руках картину палаючого Кремля.

Люди навіть припустили, що вже зовсім скоро цей матеріал опиниться на всіх телеканалах Російської Федерації разом з історіями про різні батальйони дітей-паліїв, яких спеціально готують до подібного де-небудь на заході України.

Українці в метро, фото: Знай.ua
Українці в метро, фото: Знай.ua

"Привіт, Я не Катруся, Я Даруся. І це малювала не я, а дівчинка з Харкова. Мені дуже приємно, що ви називаєте мене популярною, тому що на картині горить замок Путіна. Ура!", - каже вона.

Під цим відео, в різних засобах масової інфомрації, збираються сотні коментарів - одні користувачі розчулюються і запитують, Де ж можна купити цю "прекрасну" картину. Інші ж засуджують подібні вчинки і рекомендують батькам займатися вихованням дітей, а не експлуатуванням їх в подібних питаннях.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Хтось же згадав актуальну пісню російського рок-музиканта і лідера "Ленінград", в якій співається "Москва згоріла цілком...".

"Дітей потрібно виховувати в любові, а не в ненависті. Бідна дитина! І Харків приліпили, молодці! Час все поставить по своїх місцях", "Мила дівчинка, а картина чудова", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років: головні факти страшної трагедії

Як повідомляв "Знай.ua", блокпости на дорогах, рейди і "фундамент" нової стіни: на кордонах України помітно посилюють охорону - що відбувається

Знай.ua писав, глава розвідки Кирило Буданов оцінив небезпеку нападу РФ на Україну - "Вже цієї зими"