У місті Кернс, штат Квінсленд, Австралія, 31-річна жінка зважилася підпалити готель для тих людей, які знаходяться на карантині через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу (COVID-19).

Жінка запалила вогонь під ліжком у кімнаті, вранці 28 листопада 2021 року. Житлове приміщення вона ділила разом з двома дітьми. І в результаті цієї події-частина карантинного готелю Pacific Hotel Cairns була знищена пожежею. Звідти були успішно евакуйовані 160 осіб, постраждалих немає.

Готель
Готель

Як повідомляється, вона сама перебувала на карантині протягом декількох днів. З нею нібито виникли деякі проблеми, про що повідомляє видання Reuters, які вирішувалися з боку влади. Зараз же вона перебуває під арештом, а дітьми займаються представники правоохоронних органів.

Після повернення до Австралії, нещеплені мандрівники зобов'язані пройти двотижневу ізоляцію в готелі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео
Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео

Зараз відомо, що ситуація з коронавірусом набирає все нових обертів, так як в Південній Африці був зафіксований новий штам під назвою "Омікрон", який вже зараз класифікують як найнебезпечніший з попередніх - у зв'язку з чим влада різних держав приймають рішення про нові обмеження, а фондові ринки і ціни, наприклад, на біткоіни - падають.

Частина країн вже оголошують про припинення польотів з Південної Африки, а також з частини інших країн цього континенту.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми - втома, прискорений пульс і температура

Як повідомляв "Знай.ua", в "червоній" зоні карантину до Андрєєва дня: в Україні продовжили жорсткі обмеження, але не у всіх

Знай.ua писав, українців попередили про те, що насправді робить covid-19 з організмом: "Летальна реакція"