Залишилося пару днів до закінчення фінального осіннього місяця (листопада) і настання першого зимового (грудня).
Синоптики встигли поділитися прогнозом погоди на понеділок, коли українців очікують дощі по всій території країни. Але ж зовсім недавно ми раділи першому снігу, який, на жаль, зник тим же днем. Тим не менш, невідомо, чого очікувати найближчі тридцять днів - лютих морозів або спокійної, не дуже холодної зими, яка демонструє свій вплив останні роки.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Температура повітря, як не дивно, продовжує триматися на рівні близько + 10℃ і навіть вище. Але все ж стовпчики термометрів в західних областях показують, що з Європи йдуть неприємності. У Львові, в Івано-Франківську та Луцьку в понеділок очікується не більше чотирьох градусів тепла.
Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"У понеділок в Україні очікуються одночасно сніг і грози! Вся складна завтрашня синоптична какофонія буде супроводжуватися сильним вітром, місцями навіть штормовим. У Києві завтра ще порівняно тепло, столиця виявиться приблизно посередині двох протилежних повітряних мас. Так що завтра після роботи ситуація на дорогах буде складною - подумайте, чи варто їхати автомобілем", - пише вона в публікації.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

У понеділок, 29 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +2℃ ...+19℃ вдень і +2℃... + 10℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних регіонів, найтепліше - в південних областях, включаючи Крим, де і зафіксовано +19℃. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (Південно-Західного, південного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +7℃ ...+9℃ вдень, вночі +4℃ ...+6℃.

Прогноз погоди на 29 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 29 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, погода 28 листопада пригріє українців +10 перед снігопадами, ожеледицями та лютою зимою

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Україна накриє потужна магнітна буря, буде "ковбасити" три дні: як уберегти серце і голову

Знай.ua писав, що не можна подавати на новий 2022 рік: доведеться обійтися без шампанського і холодцю