Під час заходу пам'яті про загиблих українців помітили пенсіонера, який збирав хліб. Про це повідомляє телеграм-портал Україна зараз.

27 листопада в 4 тиждень жовтня в Україні траурний захід через події 1933-1934 року.

О 16: 00 запалили свічку, як данина пам'яті про тих, хто покинув цей світ у той час. Відомі особистості, такі як колишній президент України Віктор Ющенко та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук висловилися щодо страшних подій 1932-1933 років.

День пам'яті жертв голодоморів, фото: Unian
День пам'яті жертв голодоморів, фото: Unian

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поруч з меморіалом жертв Голодомору помітили українського пенсіонера, який збирав хліб поруч з меморіалом.

"У Києві помітили пенсіонера, який збирає хліб з меморіалу пам'яті жертв Голодомору ... сумна картина", - повідомляє портал Україна зараз.

Фолловери прокоментували даний пост.

"Для кого-то і зараз голодомор... Для людей похилого віку. З їх пенсіями... "Тому що треба про людей думати,а наша держава нічого для цього не робить на народ все одно скільки у нас в Україні бідних людей яким немає грошей на життя", - повідомляють вони.