Залишилося зовсім небагато днів до закінчення листопада і настання першого зимового місяця - грудня.
Синоптики вже поділилися прогнозом погоди на вихідні, а українці зовсім недавно могли спостерігати перший сніг. Проте, поки невідомо, чого чекати-лютих морозів або спокійної, не дуже холодної зими.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Останні кілька днів температура повітря тримається на рівні близько +10℃ і нижче. Найтепліше, про що свідчить карта Укргідрометцентру, буде жителям центральних, південних і східних регіонів у неділю.
Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"28-го листопада - переважно сухо. Похолодання прийде 30-го листопада. Спокійних затишних вихідних. У суботу-неділю в Україні пройдуть періодичні дощі, буде тепло і вітряно. Поки немає противної ожеледиці - побільше гуляйте, ходіть на зустрічі ділові і душевні, можна навіть в красивому взутті, яка ковзає, і навіть на підборах", - пише вона в публікації.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

У неділю, 28 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +4℃ ...+14℃ вдень і -1℃ ...+8℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних регіонів, найтепліше - як раніше і повідомлялося, в південних, центральних і східних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +6℃ ...+8℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Прогноз на 28 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 28 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, "Не дивись наверх": Леонардо Ді Капріо зустрінеться з метеоритом і спробує запобігти Апокаліпсису

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Україну накриє потужна магнітна буря, буде "ковбасити" три дні: як уберегти серце і голову

Також Знай.ua писав, в Україні випав метр снігу, місцеві радіють, як діти: до Нового року рукою подати, а в Києві +10