У суботу, 27 листопада, у всіх областях України очікуються дощі. Опади будуть незначні, але довгострокові. При цьому, денна температура повітря трохи підвищиться - максимум в південних регіонах до +14 градусів, а нічні мінуси і зовсім підуть, тільки лише на Сході будуть спостерігатися відгомони морозу.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +9 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +6 до +11 градусів, вночі – від +1 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +5 до +10 градусів, а вночі – від +1 до +5.

У східних регіонах – вдень від +4 до +11, вночі – від -3 до +4. На півдні температура повітря - від +11 до +14 градусів вдень, нічна – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Погода на 27 листопада, фото: Укргідрометцентр
Погода на 27 листопада, фото: Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 27 листопада в Україні

27 листопада відзначається день апостола Пилипа. Погода цього дня багато в чому визначала майбутній врожай: іній на Пилипа — до врожаю вівса, дощ — пшениці. Якщо хмарне небо чи випаде сніг — до негожого травня; іній на деревах — до морозу, туман — на відлиги, а якщо вночі був іній, вдень сніг не випаде. Прислуховувались і до пернатих “сусідів”: “На Пилипа ворона каркне — до відлиги”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною