В економічному блоці телепередачі "Сніданок з 1+1" за 25 листопада 2021 року розповіли про те, де в Україні найдорожчий чорнозем і, найголовніше, як українці обирають нову роботу.

Як стало відомо, десь третина опитаних українців заради додаткових можливостей від роботодавця готові поступитися зарплатою, тоді як 70% громадян все ж відмовляються від соціального пакету.

Українці в метро, фото: Знай.ua
Українці в метро, фото: Знай.ua

Дослідження було проведено на одній з платформ з пошуку роботи в Україні. Відомо, що близько 80% опитаних осіб, які перебувають у пошуках роботи, ставлять заробітну плату на перше місце. Це головне в рейтингу кращого місця роботи.

Потім, серед пріоритетів, можна помітити команду, місце розташування, можливість кар'єрного росту і керівництва.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Повідомляється, що в рейтингу далі йде - команда, можливість кар'єрного росту і керівництво. Додаткові можливості, в цьому випадку, це-компенсація за проїзд, страховка і оплата навчання.

Зовсім недавно ми відзначили, що вже з 1 грудня 2021 року буде знову перераховано прожитковий мінімум, який слідом за собою підвищить розмір пенсії та мінімальної заробітної плати.

Прожитковий мінімум буде встановлено на рівні 6500 гривень.

Нагадаємо, українець три роки не платив аліменти і став невиїзним: заборгував своїм дітям майже 150 тисяч

Як повідомляв "Знай.ua", прожитковий мінімум в Україні знову виросте: що буде з зарплатами і соцвиплатами

Знай.ua писав, саппорт-аліменти: українцям запропонували прирівняти допомогу на дітей до середньої зарплати