Для всіх любителів "теорій змов", а також для тих, хто постійно моніторить новини про НЛО і рептилоїдів, з'явилися важливі новини. Головне - ці новини офіційні. Справа в тому, що в США Пентагон створює робочу групу, яка займеться розслідуванням фактів спостережень неопізнаних літаючих об'єктів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного видання BBC в мережі Instagram.

Публікація BBC, скріншот: Instagram
Публікація BBC, скріншот: Instagram

Повідомляється, що повітряна група з ідентифікації об'єктів і синхронізації управління (AOIMSG) дозволить визначити, наскільки цікаві спостереження урядовим відомствам і чи не становлять вони загрози національній безпеці.

Нова структура прийде на зміну спеціальній групі з вивчення невпізнаних літаючих об'єктів (UAPTF), що діє під егідою ВМФ США — саме вона перетворюється на нову спецслужбу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відповідно до офіційної заяви Пентагону: "AOIMSG синхронізуватиме зусилля в рамках міністерства і уряду США в цілому для виявлення, ідентифікації та визначення характеристик представляють інтерес об'єктів в повітряному просторі спеціального призначення (SUA) і для того, щоб оцінити і мінімізувати будь-які пов'язані загрози безпеці польотів і національної безпеки".

Секретні матеріали, скріншот: YouTube
Секретні матеріали, скріншот: YouTube

Під "простором спеціального призначення" зазвичай розуміються зони, з тих чи інших причин особливо контрольовані військовими або цивільними властями США.

Формування нової спецслужби послідувало за червневою доповіддю канцелярії директора Національної розвідки США( ODNI), в якому розглядалися спостереження 144 невпізнаних літаючих об'єктів. Тільки в одному випадку владі вдалося встановити, про що йде мова, у всіх інших — виявилося недостатньо даних для ідентифікації явищ.

У ODNI заявили, що для кращого розуміння досліджуваних об'єктів знадобиться більше ресурсів і стандартизований підхід до дослідження в різних відомствах. Судячи з усього, Міністерство оборони прийняло інформацію до виконання.

Раніше повідомляли, "Вони дійсно тут": світові вчені приголомшили своєю заявою про інопланетян.

Як повідомляв Знай.uа, "Останній на Землі": самопроголошений мандрівник у часі показав постапокаліптичні кадри.

Знай.uа писав, частинку зубів людини виявили в іншій галактиці: що спільного у нас з інопланетянами.