Листопад добігає кінця, закінчується фінальний осінній тиждень - і синоптики вже представили українцям прогноз на п'ятницю, а хтось навіть і на вихідні.
Останні дні погода зовсім не радує, хоча є кілька приємних моментів - нещодавно ми могли спостерігати перший сніг, який, на жаль, зник буквально через кілька годин через високу температуру. Градуси знаходяться на рівні близько +10℃ і нижче.

Погода, фото знай.иа
Погода, фото знай.иа

Прогноз погоди на сайті Укргідрометцентру говорить про те, що захід України опиниться під дощем, тоді як Південь - під сонцем, а схід під холодами. Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"Дощів буде мало, тільки ввечері на крайньому заході України і в південних районах одеської області. У Києві завтра опади малоймовірні. Вітер передбачається сильним, тікайте подалі від старих гіллястих дерев, білбордів, закріплюйте все, що легко падає і носиться. І особливо уважно вибирайте місце паркування для вашого автомобіля, страховка не завжди все покриває", - пише вона в публікації.

У п'ятницю, 26 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +3℃ ...+10℃ вдень і -7℃ ...+9℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям східних регіонів, найтепліше - в південних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південно-східного і південного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +6℃ ...+8℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Прогноз погоди на 26 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 26 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, "Не дивись наверх": Леонардо Ді Капріо зустрінеться з метеоритом і спробує запобігти Апокаліпсису

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, зима підібралася до Києва, засипавши столицю снігом: прогноз погоди змусить українців змінити плани

Також Знай.ua писав, в Україні випав метр снігу, місцеві радіють, як діти: до Нового року рукою подати, а в Києві +10