Відомий український журналіст та блогер Констянтин Грубич відправився у невеличку гастрономічну мандрівку до Тарутинського степу на Одещині. Там його навчили готувати традиційний десерт - молдавський бісквіт Флоаре.
На своєму youtube-каналі Костянтин Грубич показав, як місцева господиня Лариса приготувала солодкий кекс із кукурудзяного борошна "Флоаре". Варто зауважити, що молдавською "Флоаре" означає "Квітка".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВам знадобиться:
- 1 склянка пшеничного борошна
- 1 склянка кукурудзяного борошна
- 3 ст ложки кукурудзяного крохмалю
- 2 чайні ложки натертої цедри лимона
- 1 чайна ложна з гіркою соди харчової або розпушувача
- 2 яйця
- 200 г цукру
- 200 мл молока
- 100 мл соняшникової олії
Спосіб приготування:
Для початку потрібно поєднати цукор з яйцями і добре збити. Згодом додати молоко й олію, і знову все добре збити. Окремо змішайте усі сухі складники, не забудьте про соду.
Після цього поєднайте сухі та рідкі інгредієнти та гарно перемішайте. Стежте за тим, аби не утворювалися грудочки. Отриману суміш залийте у змазану олією силіконову форму та випікайте у духовці приблизно пів години при температурі 180 градусів.
Коли пиріг охолоне можна змазати його сиропом. Для цього змішайте 100 г окропу, 50 г цукру та 2 пакетики ваніліну.
Смачного!
Також Знай писав, що Костянтин Грубич поділився рецептом випічки з Батьківщини Кіркорова: після цього ви забудете про хліб і хачапурі
Також Знай повідомляв, що Костянтин Грубич вирішив вічне питання господинь " куди подіти кабачки?"такого немає в магазині і погребі у бабусі
Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще